Sisäilmamittaus Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Sisäilmamittaus Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Mittaukset ja ilmanpuhdistimet kaikkiin kohteisiin

Epäiletko sisäilmaongelmia? Rificum Oy:n toteuttama sisäilmamittaus paljastaa, onko huoleen syytä. Teemme luotettavat sisäilmamittaukset Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Mittauksella saadaan varmuus sisäilman mahdollisiin ongelmakohteisiin ja voidaan helpommin tarttua toimeen niiden poistamiseksi. Kauttamme saat hankittua laadukkaat sisäilman puhdistimet, jotka tekevät sisäilmasta raikkaampaa ja terveellisempää hengittää. Teemme myös desinfiointipuhdistuksia. Lue lisää mittauksesta, tutustu tuotteisiin sekä hinnastoomme ja ota yhteyttä!


Selvitä sisäilman laatu

Sisäilmamittaus selvittää luotettavasti sisäilman laatua ja mahdollisia ongelmakohteita. Tutkimuksella saadaan selville asioita, jotka voivat vaikuttaa viihtyvyyteen ja jopa terveyteen. Sisäilmaongelmiin voi viitata tunkkainen haju tai erilaiset ärsytysoireet. Jos epäilet ongelmia, on korkea aika soittaa asiantuntija paikalle ja tarkistaa sisäilman laatu.

Tilaa luotettava sisäilmamittaus meiltä

Sisäilmamittaukset Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla saat Rificum Oy:ltä. Mittaukset toteuttaa alan asiantuntija, joka osaa myös neuvoa tarvittavien toimenpiteiden kanssa. Ota yhteyttä ja kysy lisää sisäilmamittauksesta meiltä!


Muista otsonointipalvelu

Jos sisäilmaa ei saada raikkaaksi ja tilassa esiintyy epämiellyttäviä hajuja tai allergianaiheuttajia, kuten tupakan, eläinten, homeen tai viemärin hajuja, otsonointi on ratkaisu. Otsonointi poistaa hajut asunnoista, veneistä, autoista ja muista tiloista turvallisesti ja tehokkaasti. Tiedustele lisää palvelusta!